Уједињена Српска ГрО Градишка традиционално представила свој штанд на „Здравофесту 2019“

Данас је у нашем граду почео фестивал традицоналне гастрономије и културне баштине “Здравофест 2019”. Ова манифестација се одржава у оквиру обиљежавања Дана града Градишка, 24. априла.

Актив жена наше странке већ традиционално представља производе својих вриједних чланица. Тако је било и ове године.

Овога пута чланице Актива жена ГрО Градишка, на челу са предсједницом Миљом Бјеловук, представиле су домаће производе из своје богате гастро понуде. Богата и разноврсна понуда на нашем штанду је привукла велики број посјетилаца што је доказ да је Актив жена одрадио одличан посао и овај пут.

„Уједињена Српска ГрО Градишка већ се традиционално представља нашем граду. Жене из Актива су и ове године биле и више него вриједне и направиле су многе кулинарске посластице. Захваљујемо се свим нашим суграђанима што су посјетили наш штанд и сигурна сам да је свако од њих пронашао  неку послатицу за себе“, рекла је Миља Бјеловук, предсједница Актива жена ГрО Градишка.

„Драго ми је да смо и ове године учествовали на ‘Здравофесту’ Са задовољством сам се припремала за данашњи дан јер ова манифестација представља важан дан за наш град али и за наш Актив који сваке године жели да се представи у најбољем издању“, рекла је Јована Кодић, предсједница МО Брестовчина и истакнута представница Актива жена ГрО Градишка.

Ову манифестацију подржао је и прим. др Славко Дуњић, замјеник предсједника УС и предсједник УС ГрО Градишка.

„Веома сам позитивно изненађен одличном организацијом мојих дама из Актива жена, на челу са предсједницом Миљом Бјеловук. Штанд одлично изгледа. Желим да истакнем да ова манифестација даје велики допринос да се Градишка доживи као препознатљиво туристичко мјесто.“

Циљ ове манифестације односи се на промоцију Градишке, промоцију наше регије и наравно на крају и на промоцију саме Републике Српске. Здравофест показује да је Градишка богата бројним ловачким и риболовачким ресурсима, да је републички лидер у производњи воћа и поврћа и да има завидно, културно наслијеђе у пјесми, игри, народним ношњама и обичајима.

Уједињена Српска и ове године је оправдала очекивања. Наставићемо и даље да учествујемо у разним активностима и показујемо да само УЈЕДИЊЕНИ можемо да остваримо успјех.

Уједињена Српска – Најбоље за све!