Положени вијенци поводом Дана града и 74. годишњице ослобођења Градишке у Другом свјетском рату

На спомен-обиљежја погинулим борцима Нарадноослободилачког рата, жртвама фашистичког терора и погинулим борцима Одбрамбено-отаџбинског рата у Градишци данас су положени вијенци поводом обиљежавања 24. априла – Дана града и 74. годишњице ослобођења Градишке у Другом свјетском рату.

Борцима Одбрамбено-отаџбинског рата испред странке Уједињена Српска ГрО Градишка вијенце су положили директорица ЈЗУ „Дом здравља“ Градишка, др Весна Глувић Челић, као и актуели одборници Скупштине града Градишка др Станислав Кузминчук и Душан Кочић.

Полагањем вијенаца присуствовали су и Радомир Пјанић, потпресједник Уједињене Српске ГрО Градишка, који је и актуелни начелник одјељења за борачко-инвалидску заштиту града Градишка, као и Синиша Аџић, начелник одјељења финансија града Градишка.

Сјећање на наше борце мора се његовати да се не би никада заборавили. 24. април је најзначајнији датум за овај град, данас одајемо почаст свим борцима што су у темеље Градишке и темеље Републике Српске уградили своје животе, а задатак свих нас је да очувамо успомену на њих.