ОСНИВАЊЕ ОДБОРА ЗА КУЛТУРУ

Уједињена Српска све више има младих чланова. Омладина је препознала програм странке те све више младих људи, указује повјерење др Славку Дуњићу и Уједињеној Српској.

Др Славко Дуњић се залаже да усмјери младе људе на прави пут. Образовање данас не успијева младима развити практичне вјештине потребне модерном друштву.  Циљ је развијати креативност, потребне практичне животне вјештине, како би млади људи постали активни у друштву и на својим радним мјестима. Уједињена Српска жели младима осигурати намјенску подршку, како би исти открили и прилагодили свој идентитет и изградили међусобно повјерење међу младим људима у окружењу.

Тренутно је у процедури формирање Одбора за културу. На челу Одбора ће бити  госпођа Љиљана Томљановић, књижевница и угледни грађанин нашег града, као и члан странке.Чланица је Удружења књижевника Републике Српске и Србије. Госпођа Томљановић има таленат да људима зна  директно рећи ствари које треба директно рећи. Она је право огледало душе јер зна наћи пут до наших душа. Уједињена Српска је поносна што има таквог члана и сарадника. Одбор за културу има за циљ да зближи младе људе, да се друже, размјењују мишљења, искуства, и на тај начин уче једни од других. Осим ове популације, прилику ће имати сви које интересује култура, професори српског језика и књижевности, журналисти и остали заинтересовани.

Захвални смо госпођи Томљановић чије ће велико искуство и добронамјерност у наредном периоду бити од велике помоћи и значаја у културном препороду  нашег града.Тако се ствара осјећај припадности…

Leave a Reply

Your email address will not be published.