Конститутивна сједница Одбора за културу

Синоћ је у канцеларији УС ОО Градишка основан Одбор за културу. Предсједница је Љиљана Вујић Томљaновић, а замјеница Амарела Станић. Чланови су Весна Глувић Челић, Јована Кодић, Станојка Буловић, Јелена Лакић, Огњен Тепавчевић, Душко Свјетлица, Бојана Ђуричић, Брана Суботић и Сања Чакаљ Сушић.

Чланови Одбора за културу су људи већ професионално остварени свако у својој области.

Др Славко Дуњић очекује да ће Одбор организовати пуно културних манифестација с обзиром да су чланови Одбора из области књижевности, музичке,филмске, ликовне и осталих области културе.

Одбор је разматрао мјере развоја културног идентитета општине, чување и презентацију културне баштине. Циљ је креирање позитивних односа према властитој култури и  хуманистичном насљеђу, као и развој културних навика и потреба грађана  ради повећања њиховог учешћа у културним активностима града.  Осигуране су добре претпоставке за рад и унапређење културног живота заједнице.

Госпођа Љиљана Вујић Томљaновић, књижевница и угледни грађанин нашег града, несебично ће се залагати да кроз овакав вид афирмације младих и креативних људи допринесе културном препороду  града заједно са свим својим члановима.

Др Славко Дуњић сматра да ће оснивање Одбора за културу бити уписано златним словима у активностима нашег ОО, те да успијех неће изостати.