Др Дуњић са сарадницима обишао домаћинство Стојанке и Милана Вујатовића

Данас је предсједник ОО Уједињене Српске Градишка др Славко Дуњић, заједно са предсједником Клуба одборника УС у Скупштини општине Градишка Душаном Кочићем, обишао домаћинство уважених чланова странке Стојанке и Милана Вујатовића.

 У мјесту Крушкик код Градишке јуче је избио пожар у њиховом породичном дому гдје су изгорјели помоћни објекти (дворишна зграда и пушница са стварима, припремљеном зимницом и посјеком), чиме је причињена значајна материјална штета. У пожару, на сву срећу, није било повријеђених. 

Пожар су локализовали припадници Ватрогасне јединице Градишка. Чланови ОО УС ће у граници својих могућности помоћи породици Вујатовић у изградњи новог објекта, а позивамо и остале суграђане, привредне субјекте и установе да се придруже и помогну овој честитој породици у санацији штете. 

Хуманост и солидарност је врлина, као и одлика нашег народа, што не сумњамо да ће се показати и у овом случају. Стога, молимо све људе добре воље који су у могућности да не затворе очи пред судбином ове породице и да свако, онолико колико може, помогне. 

 

Сви који су у могућности и који желе помоћи, нека се јаве на број наше канцеларије 051/ 928- 001.

Свака помоћ је добродошла!

Leave a Reply

Your email address will not be published.