Величанствена централна трибина Уједињене Српске Градишка

Величанствена централна трибина Уједињене Српске Градишка

Све су сале за нас мале!

У предивном амбијенту, пред више од 800 грађана Градишке, вечерас је у великој сали Културног центра одржана централна трибина Уједињене Српске Градишка.

Око 200 људи није успјело да уђе у салу, па им се овим путем извињавамо, а на начелника општине апелујемо да се спортска дворана заврши што прије, тако да више немамо проблема са недовољним капацитетом.

Конвенција је отпочела тактовима химне Републике Српске „Моја Република“ у извођењу етно групе Ива из Добоја, која је са још неколико композиција уљепшала ово вече, да би затим био приказан промотивни филм гдје су се могли видјети многобројни завршени инфраструктурни пројекти, као и све оно што је др Дуњић урадио за Градишку и њене грађане.

Након  тога, градишчанцима су се представили кандидати Уједињене Српске из изборне јединице 2.

Ношени огромном енергијом вечерашњег скупа, редом су на бину излазили Радмила Барашин и Радован Митраковић из Српца, Живко Милијаш из Прњавора, Томислав Делић и Александра Талијан из Лакташа, Жељка Анакијевски из Прњавора, те кандидати из Градишке др Биљана Мандић, проф. Јована Кодић, Далибор Бороја и др Весна Глувић Челић.

Услиједила је бесједа о јединству коју је казивала Сања Суботић Цумбо, са веома снажном поуком и поруком да само сложни и уједињени можемо сачувати Републику Српксу.

Огроман аплауз који се разлијегао салом значио је само једно, да је за говорницу стао предсједник Општинког одбора Уједињене Српске Градишка и носилац листе кандидата за Народну скупштину Републике Српске у ИЈ 2, прим. др Славко Дуњић.

Многобројним суграђанима чврсто је обећао да ће, као што је то и до сада у својој богатој и плодној политичкој каријери успјешно радио, учинити све да у сарадњи са институцијама РС омогући боље услове за живот становницима наше општине, првенствено младим мајкама и вишечланим породицама.

Након др Дуњића присутнима се обратио и предсједник Уједињене Српске и кандидат УС за Парламент БиХ, др Ненад Стевандић, који је нагласио значај уједињења српског народа, јер смо оно највриједније што имамо, нашу Републику Српску, стекли кад смо стајали уједињени једно крај другога.

Послије вечерашње трибине више нема сумње у то да ли су грађани Градишке препознали жељу, вољу и енергију Уједињене Српске да Републику Српску учини још бољом, снажнијом и несаломљивом, те да ће у недељу 7. октобра изаћи на изборе и сложно и уједињено пружити подршку нашим кандидатима.

Не дијелимо се, ујединимо се – браћа смо!

Уједињена Српска – најбоље за све!